Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Домусчиев съди Божков за клевета

Домусчиев съди Божков за клевета

Собственикът на "Адванс Медиа Груп" Кирил Домусчиев съобщи във фейсбук, че ще заведе дело за клевета срещу бизнесмена Васил Божков. Той е подал сигнал до ГДБОП -МВР.

По повод безпрецедентните опити на обвиняемия Васил Божков и свързаните с него сайтове за фалшиви новини за дискредитиране на моята личност и бизнес, заявявам, че ще предприема всички допустими от действащото законодателство действия и мерки срещу всеки, който тиражира и разпространява лъжи и клевети, свързани с моето име.

Лично срещу Божков ще заведа дело за клевета, заради твърденията му в негов пост във Фейсбук, заявява Кирил Домусчиев. 

"Нямам съвместен бизнес с г-н Делян Пеевски нито на територията на Република България, нито извън нейните предели и това лесно може да бъде установено посредством справка в съответните публични регистри. Всеки опит за внушение на подобна свързаност е откровена лъжа и повод за предприемане на действия по съдебен ред от моя страна.

Наясно съм, че с обективната си и независима политика за отразяване на събитията в страната, Нова телевизия е неудобна за обвиняемия Васил Божков и не обслужва него и неговите приближени лица, но твърдо заявявам, че клеветите им няма да променят работата на най-гледаната и уважавана медия в България.

Нова и всички останали мои бизнеси са създадени и работят законосъобразно. Това винаги е било така и ще бъде и занапред!", заявява в заключение Кирил Домусчиев. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе