Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Днес – топло, но предстои захлаждане

Днес – топло, но предстои захлаждане

Облачността тази сутрин е незначителна. Измерените температурите към 6 ч. тази сутрин са: В Шумен и Търговище 5 градуса, в Силистра – 7 градуса, а в Разград и Русе – 8 градуса.

Предимно слънчево ще бъде времето днес, топло за края на октомври. Късно след обяд облачността от северозапад ще започне да се увеличава и вплътнява. Все още – без валежи. Вятърът ще е слаб до умерен от югозапад. Максималните температури на въздуха ще са между 15 и 20 градуса, за Шумен – около 17 градуса.

През почивните дни температурите на въздуха чувствително ще се понижат. Още тази нощ с усилването на вятъра (първо от запад, а по-късно – от северозапад) ще нахлуе по-студен въздух. Утре рано сутринта на много места в Североизточна България ще има валежи от дъжд, а температурите на въздуха ще се понижат с 5-6 градуса.

Първите отрицателни температури се очакват в началото на следващата седмица. Тогава облачността ще бъде променлива, често ще намалява и до ясно време. В началото на ноември отново се очаква слабо повишение на температурите.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе