Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Борец смля от бой син на депутат (ОБЗОР)

Борец смля от бой син на депутат (ОБЗОР)

Синът на червения депутат Георги Търновалийски - Жулиен, е бил пребит в неделя през нощта заедно с още двама свои приятели. Инцидентът е станал пред пловдивската дискотека "Галакси". "В момента Жулиен е в болница с тежка травма на окото. Лекарите са казали, че трябва да остане под наблюдение, защото имал разкъсвания. Приятелят му Мариян е с разкъсана буза и няколко шева и спукан глезен от ритниците, които е получил от нападателите. Двамата са с комоцио", съобщи Търновалийски. Третият им приятел Марин е само с одрасквания, не е тежко пострадал. Момчетата са студенти в Нов български университет.

Жулиен и приятелите му били пребити от бореца Сюрен Борисов, който се направил на мъж пред приятелката си - фризьорката Пепи Мошукова от Перущица.

Тримата студенти празнували рожден ден на свой приятел в култовото за Пловдив заведение "Галакси". Били с приятелките си. Като си тръгнали, момичетата вървели понапред, а момчетата отзад и си говорели. И препречили пътя на излизащата от паркинга кола. Разменили си остри реплики. Шофьорката излязла и ударила шамар на Жулиен. След това започнала да се бие с него. Любовникът и, който се возел до нея в колата, също нападнал тримата студенти. "Побоят е бил жесток. Двете групи не са се познавали. И не разбирам какво толкова може да предизвика такава страшна агресия. Притеснени сме", каза Търновалийски.

Пепи и Сюрен са прекарали нощта в полицейския арест. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от прокуратурата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе