Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Без ток на 11 май

Без ток на 11 май

За времето от 09:00 до 16:00 часа поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района наградовете Мартен, Ветово и Сливо поле. По същото време са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Бъзън, Ястребово, Ново Село,Тетово, Просена, Ряхово,Малко Враново, Бръшлен и Бабово.

От 09:00 до 14:00 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности без ток ще бъдат селата Джулюница, Сандрово: ТП 3 и Улиците: „Г. С. Раковски“, „Г. Бенкоски“ ,„Ясна поляна", „А.Кънчев“, „В. Левски“, „Дунав“, „Л. Каравелов“, „Райко Даскалов“, „Раковски“, „Стефан Караджа“, „Хаджи Димитър“, „Хан Крум“, „Христо Ботев“ и „Царевец“.

За времето от 08:30 до 16:30 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Долно Ряхово и с. Малък Преславец в област Силистра.

За периода от 08:30 до 16:40 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Долна Хубавка, общ. Омуртаг.

За един час от 16:00 до 17:00 часа  поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Велики Преслав, както и селата Мокреш, Златар и Суха река.

От 15:30 до 17:00 часа ток няма да има в селата Хан Крум, Миланово, Мараш и Салманово.

От 08:30 до 16:30 часа поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в различни части на град Шумен.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе