Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Бащата платил откуп за отвлечения Адриан

Бащата платил откуп за отвлечения Адриан

Платен е откуп за освобождаването на Адриан, призна бащата на отвлечения - Тони Златков. Адриан бе открит в неделя вечерта. Златков обаче заяви, че не може да коментира какъв е размерът на платната сума. "Само мога да кажа, че за нашето семейство тази сума наистина е доста сериозна", обясни той.

"Аз лично водих преговорите", заяви той като уточни, че похитителите са се свързали с него на втория ден след изчезването на сина му. "На SMS се е водила комуникацията, но другите неща са детайли, които нямам право да давам", каза още Златков. Той коментира, че хората, които са отвлекли сина му, са водили "толерантна комуникация, доколкото може да се нарече така". По думите му преговорите с похитителите са продължили една седмица, като Адриан е освободен ден след плащането на откупа. Той обясни, че Адриан е оставен "някъде в дефилето в посока Самоков" и той се е прибрал на автостоп до дома си. "Ние го взехме от бензиностанция на кв. "Горубляне". Той ни се обади от телефона на хората. Не са го тормозили. Добре са се отнасяли, което колкото и да е странно - трябва да благодаря и за това, включително", коментира Златков.

По думите му отвличането на Адриан по никакъв начин не може да е свързано с бизнеса му. "Бизнесът ми е изключително чист, прозрачен и толерантен", заяви той. Златков каза още, че Адриан не е имал врагове или проблеми. "Има една приказка - всички обичат Адриан", каза той и добави, че не могат да намерят каквато и да е друга причина за похищението освен варианта за организирана група. "Моят начин на живот и този на семейството ми е почтен", заяви Златков."Нямам представа защо се случи това, предполагам, че просто целта на тези хора е пари", каза още той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе