Извънредни новини

Анди Керъл отказва "Арсенал" от титлата

Анди Керъл отказва

Анди Керъл от "Уест Хем" разби всички амбиции на "Арсенал" за титлата в Англия с хеттрик за 3:3. Нападателят на "чуковете" заби 3 пъти за 10 минути и остави Венгер и компания на 10 точки зад лидера "Лестър".

"Топчиите" поведоха с 2:0 с попадения на Йозил и Санчес, преди Керъл да изравни само 2 минути. Голаджията вкара още веднъж за 3:2, а Косчелни спаси точката за "Арсенал" в 70-та минута.

Страхотното представяне на дългуча му спечели множество суперлативи, а част от анализаторите на Острова призовават той да попадне в селекцията на Рой Ходжсън за Евро 2016.

"Аз бих го взел веднага. Той е точно този тип нападатели, които харесвам. Може да свърши прекрасна работа в последните 10 минути на мачовете на европейското", анализира мениджърът Нийл Ленън. Самият герой призна, че се цани за състава на "трите лъва" и не скри радостта си от хеттрика.

"Това е най-добрият ми мач с екипа на "Уест Хем". Цяла седмица тренирахме центрирания и си пролича. "Арсенал" допускат много попадения от такива ситуации", коментира 27-годишният таран.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе