Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Актуална обстановка в Добричка област към 17.00 ч.

Актуална обстановка в Добричка област към 17.00 ч.

Основните пътища в област Добрич са проходими при тежки зимни условия, информират от Областния съвет за сигурност. Без ограничения е движението по пътищата Добрич -  Кардам и Добрич – Варна.

По пътя Дуранкулак-Варна могат да се движат само моторни превозни средства с тегло до 12 тона. Автомобили с тегло до три тона и половина могат да се движат по пътищата Карапелит – Кочмар,  Кочмар – Тервел, Добрич – Крушари. Без ограничение се допуска движение по пътя Честименско-Силистра.

Затворени за движение са пътищата Тервел – Силистра; Орляк – Зърнево за Шумен; Коларци – Тервел. По информация на дежурния във ВиК без вода са селата Стражица от община Балчик и Зимница от община Крушари. Дежурните в общините Добричка, Тервел, Балчик, Каварна и Шабла информират, че няма села без електрозахранване и водоснабдяване, а общинските пътни мрежи са проходими при зимни условия.  При тежки зимни условия е проходима общинската пътна мрежа на територията на община Крушари.

Единствено в община Генерал Тошево е в сила бедствено положение все още, откъдето по данни на дежурния, пътищата са непроходими. Отворен е само пътят за Кардам.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе