Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Hyundai Motor печели наградите Kelley Blue Book за 2016 г.

Hyundai Motor печели наградите Kelley Blue Book за 2016 г.

Hyundai Motor бе определен за абсолютен победител сред брандовете на наградите Kelley Blue Book за 2016 г. в категорията за 5-годишни разходи за собствениците. Hyundai Motor се класира на първо място сред мейнстрийм брандовете с най-ниски 5-годишни разходи на собственика. Тези награди се базират на данните на Kelley Blue Book за 5-годишните разходи за собствениците по отношение на новите автомобили през техния първоначален петгодишен период на притежание.
Макар че амортизацията (или обезценяването) и разходите за гориво може да са най-големите понесени разходи за собственика на един автомобил, съществуват и други фактори, които могат да имат значително въздействие върху бюджета на потребителя. Информацията на Kelley Blue Book за 5-годишните разходи на собственика взема под внимание амортизацията, очакваните разходи за гориво, такси за финансови услуги и застраховка, разходи за поддръжка и ремонт, както и държавни такси.

„Информацията на Kelley Blue Book за 5-годишните разходи на собственика извършва оценка на другите допълнителни разходи, които ще понесат шофьорите отделно от първоначалната продажна цена, което помага на потребителите да изберат автомобила, който по най-добър начин отговаря на техните нужди и техния дългосрочен бюджет, като им помага да спестят пари в бъдеще", казва Дан Ингъл, вицепрезидент на отдел „Оценка на стойността на автомобилите, решения за индустрията и в международен план" на Kelley Blue Book.

„В допълнение към ниската Справедлива продажна цена на Kelley Blue Book, както и към ниските разходи за гориво, поддръжка и ремонт в пълната гама от модели, Hyundai Motor също така има средно висока стойност на разходите за амортизация и застраховка, като това го превръща в най-добрия бранд на наградите Kelley Blue Book за 2016 г. в категорията за 5-годишни разходи на собственика сред всички автомобилни производители".

Справедливата продажна цена на Kelley Blue Book е цената, която обикновено купувачите заплащат на търговеца за нов автомобил на базата на реални сделки за нов автомобил и коригирана редовно при промяна на условията на пазара. Моделите, които носят успех на Hyundai Motor са Elantra, Sonata, Tucson и Veloster.

„Мисията на Hyundai Motor е да прави нещата по-добре", казва Майк О'Брайън, вицепрезидент за корпоративно и продуктово планиране на Hyundai Motor America. Определянето като абсолютен победител сред брандовете на наградите Kelley Blue Book за 2016 г. в категорията за 5-годишни разходи на собственика показва нашия ангажимент да създаваме и конструираме по-добри автомобили в целия си асортимент. Вярваме, че всеки потребител заслужава спокойствие на духа. Ето защо нашите автомобили се предлагат стандартно с Най-добрата гаранция в Америка, като спестяваме средства на собствениците на нашите автомобили за допълнителни разходи".

Информацията на Kelley Blue Book за 5-годишните разходи на собственика е изведена на базата на остатъчните стойности на Kelley Blue Book за изчисление на разходите за амортизация. Kelley Blue Book изчислява общите разходи за притежание на нови автомобили чрез прилагане на сложна методология за оценка заедно с критична финансова информация от трети страни.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе