Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Hyundai представи ново поколение Genesis

Hyundai представи ново поколение Genesis

Женева. Високотехнологичен премиум седан и концепция на компактен кросоувър, задвижван от горивни клетки, са изненадите на щанда на корейския бранд в Женева. Hyundai показа ново поколение Genesis и футуристична концепция Intrado.

Изцяло новият Genesis е високотехнологичен премиум седан, който ясно демонстрира възможностите на Hyundai в определени области, включително технологията, стила, комфорта и удоволствието от шофирането. Ограничено количество бройки Genesis ще бъдат на разположение за европейския пазар, осигурявайки на определени клиенти много способен и луксозно екипиран седан, който възнаграждава с високо ниво на комфорт и спокойствие. Въпреки че изцяло новият Genesis е най-големият, най-добре екипиран и най-технологичен Hyundai на пазара в Европа, автомобилът се придържа стриктно към обещанието на бранда да осигури стойност много над очакванията. Genesis предлага на европейските клиенти ексклузивно предложение, което се фокусира върху динамиката и спокойното шофиране. Моделът се предлага в една топ спецификация, с 3,8-литров V6 GDI двигател, разполагащ с достатъчно мощ и въртящ момент в целия диапазон на оборотите, работещ в хармония с меката 8-степенна автоматична трансмисия. Удоволствието от шофирането е гарантирано от новата система за задвижване на четирите колела HTRAC, сложното мултилинк окачване отпред и отзад, както и почти равното разпределение на тежестта. Вътрешното пространство е най-голямото, което Hyundai е предлагал в своите автомобили в Europe. Салонът използва качествени материали, напредничава архитектура, които осигуряват невероятна изисканост във всякакви условия. Сред системите за сигурност на новия Genesis са Smart Cruise Control, Automatic Emergency Braking и първият в света сензор в салона за CO2, който следи средата за пътниците и спомага за намаляване на шанса за сънливост. Изцяло новият Genesis е резултат от инвестиция в размер на €342 млн. за период от 4 години. Автомобилът е проектиран основно за пазари като САЩ и Корея, където спечели няколко престижни награди и изигра важна роля в бързата еволюция на бранда. В Европа моделът ще помогне за увеличаването на разпознаваемостта на бранда, демонстрирайки възможностите на Hyundai. Производството на Genesis е във фабриката на Hyundai в Улсан, Корея.

Прототипът Intrado е проектиран в Рюселхайм, Германия, от дизайнерското студио на Hyundai Design Centre Europe и проправя път за предстоящ компактен кросоувър. Конструкцията е изградена от подсилена с въглеродни влакна пластмаса. Intrado представлява компактен кросоувър с четири места, с врати без рамки и B-колони, които предоставят по-лесен достъп до кабината. Задвижването се осигурява от следващо поколение агрегат с горивни клетки, а литиево-йонна батерия с капацитет 36 кВт позволява пробег от 600 км с едно зареждане благодарение на водородни резервоари, разположени под задните седалки и багажното отделение.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе