Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Hyundai Motor показва New Generation i20

Hyundai Motor показва New Generation i20

Париж. Hyundai Motor показа днес първите снимки на New Generation i20 преди дебюта на модела на автомобилното изложение в Париж през 2014 г.

С пускането на последния си модел Hyundai Motor продължава успешното си присъствие в европейския В-сегмент, подчертано и от почти един милион продажби от 2002 г. досега. Популярността на оригиналния i20 го превърна в един от най-добре продаващите се автомобили на компанията в региона. Основните цели на новия модел са да разкрие Hyundai пред дори още по-широка аудитория, да доразвие възприемането на бранда и да потвърди позицията на Hyundai като истински европейски автомобилен производител.

New Generation i20 е разработен и развит в Европа, а три ключови характеристики подчертават как той посреща нуждите на европейските потребители. Това са водещо в класа си интериорно пространство, редица високотехнологични и подобряващи комфорта черти и ясно отличим, подобрен дизайн.

Базиран на нова платформа, New Generation i20 е с колесна база от 2570 мм, по-дълъг е от предшественика си с 45 мм и представя на европейските потребители най-просторния салон в сегмента. Ефективното усвояване на пространството създава отделение за пътниците, в което комфортно могат да седят петима възрастни. Комбинираното място за краката отпред и отзад е 1892 мм, най-голямото в класа. Багажният обем също е водещ в сегмента – 320 л при вдигнати задни седалки.

Уникалният за класа панорамен прозорец увеличава комфорта и усещането за пространство на шофьора и пътниците. Той може да се отваря напълно или частично и изпълва салона с естествена слънчева светлина и свеж въздух. Сред другите характеристики, които допълват финеса и удобството на New Generation i20, са интегрираната камера за обратно виждане и предни и задни LED светлини.

Изчистеният интериор допълва сложния и отличителен екстериорен дизайн на New Generation i20. Автомобилът е повлиян от дизайнерската философия на бранда „Флуидна скулптура 2.0", архитектурата му е ясна и опростена, създадена в дизайнерския център на Hyundai Motors в Рюселсхайм, Германия.

Европейският екип дизайнери на Hyundai е създал предница със смела естетика. Изправената предна решетка с шестоъгълни клетки и рамка от хром е снижена по дизайнерски и инженерни съображения. Тясна решетка свързва комплексите на предните фарове, които включват фарове с двойна функция, LED дневни светлини и LED габарити. Ниската решетка обединява предните светлини за мъгла и подчертава мощното излъчване на автомобила. Каросерията е с дължина от 4035 мм и включва единична странична линия по дължината на автомобила, изваяни панели, а високата средна линия се вписва в основата на вратите.

В задницата на New Generation i20 впечатление прави черната С-колона с бляскаво покритие, която създава усещане, че таванът се носи над нея. Комплексите на задните светлини описват задното крило и го интегрират във вратата на багажника, а дизайнът на LED светлините е с формата на бумеранг.

Публичната световна премиера на New Generation i20 ще се състои по време на пресконференция на Hyundai на автомобилното изложение в Париж 2014.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе