Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Жана Бергендорф сгафи с кокаин (ОБЗОР)

Жана Бергендорф сгафи с кокаин (ОБЗОР)

Певицата е дала положителна проба след пътен инцидент в центъра на София

Жана Бергендорф отново сгафи с органите на реда. След като преди време извика полицаи заради битова свада, сега униформените я спипаха с дрога. И, естествено, вече я грози сериозна опасност. Певицата е заплашена със затвор от една до три години и глоба от 500 до 1500 лева заради шофиране под влияние на наркотици. Гласовитата червенокоска бе задържана във вторник късно вечерта заради лека катастрофа. За щастие няма пострадали.

Бергендорф ще бъде съдена по бързата процедура. Инцидентът е станал към 22:30 часа на кръстовището на улиците "Хан Аспарух" и "Г. С. Раковски". Автомобилът, управляван от Жана, е ударил леко друг. Пристигналите катаджии са направили на Бергендорф тест за алкохол с дрегер, който показал отрицателен резултат. Те обаче се усъмнили, че изпълнителката е употребила други упойващи вещества. Резултатът се оказал положителен за кокаин. Певицата е отказала да даде кръв и урина за изследване. Нейният адвокат Стефан Атанасов не пожела да коментира инцидента.

"Не съм информирана нито от адвоката й, нито от близките й какво точно е станало. Телефонът на Жана към момента е изключен, така че наистина няма как да имам мнение. Трябва ни време и когато с колегите научим повече по казуса, ще преценим дали и как да коментираме", каза Саня Армутлиева, управител на компанията, пред Вести.бг.

"В качеството си на продуцент и мениджър на Жана Бергендорф, компанията „Вирджиния Рекърдс" има отношение към поведението на изпълнителката единствено във връзка с професионалните й ангажименти по смисъла на сключения с нея договор и не е в състояние да влияе на изборите в личния й живот", коментираха по-късно от „Вирджиния Рекърдс".

"Ако твърденията, че Жана Бергендорф е била под влияние на вещества, забранени от закона на Република България, по време на пътен инцидент, в който е била участник, се потвърдят официално по съответния предвиден за това ред, „Вирджиния Рекърдс" в качеството си на мениджър на Жана Бергендорф ще положи усилия в посока на това да й бъде оказана специализирана помощ и подкрепа за успешно справяне с проблема, какъвто и да е той", допълниха от компанията. 

Жана вече беше замесена в скандал около подозрението, че притежава дрога. В интригата фигурираше и тогавашният й кавалер Лео. "Не знам на кой свят съм, не знам как ще се изправя, чувствам се най-почернена от най-черния човек", каза тя по-късно. Тогава продуцентите й уточниха, че срещу Жана Бергендорф няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества. "Осъзнах, че е много важно да преценявам как се представям като личност пред феновете във всеки момент. Трябва да бъда добър пример. Никога не съм си позволявала да бъда лош пример на когото и да било - и от това ми е още по-болно, защото ме изкарват каквато не съм", изплака тогава певицата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе