Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Оформя се нестабилно мнозинство - заяви в Силистра депутатът Рамадан Аталай

Оформя се нестабилно мнозинство - заяви в Силистра депутатът Рамадан Аталай

  „Изразяваме нашето притеснение, че се оформи едно мнозинство, което е нестабилно, което не отправя такива послания, с които обществото да е спокойно, че ще има едно стабилно управление през следващите четири години”.

  Това заяви народният представител на ДПС от Силистренско Рамадан Аталай, който участва в започналите в района заседания на общинските структури на партията за анализ на резултатите от парламентарните избори и на политическата обстановка в страната и района.

  Според Аталай влезлите във властта политически партии и коалиции са „нестабилни като политически формации и нямат визия за развитието на страната”. Аталай смята, че „такава политическа конфигурация не е полезна не само за България, не е полезна и за Европа”.

  Запитан дали ДПС ще използва някои „активни” форми за противодействие като опозиция, Рамадан Аталай заяви, че „най-голямата атака на това правителство идва от тези политически формации, които са вътре в това управление”.

  На последните парламентарни избори ДПС стана първа политическа сила  в Силистренско с гласували 34.30 на сто. В сравнение с  предсрочните избори през 2013 година ДПС  подобрява резултата си с 3500 гласа.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе