Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Заледени и заскрежени са пътищата в Силистренско

Заледени и заскрежени са пътищата в Силистренско

Заледени и заскрежени са пътищата в Силистренско, съобщиха от Областното пътно управление. 14 машини опесъчават настилките в момента, 4 снегопочистващи машини работят в района на Силистра и Дулово. Там снежната покривка е 10 см. Мъгла има по поречието на р. Дунав. Видимостта е ограничена от 100 до 150 метра. 8 ТИР-а са закъсали през нощта, заради липса на зимни гуми, 6 от тях вече са изтеглени. Останали са само 1 на пътя Силистра –Тервел и 1 на пътя Силистра – Русе, в района на с. Сребърна, но движението не е затруднено.

От -2 до +2 градуса са температурите в Шуменско. Пътищата са мокри. Край Хитрино е имало заледен участък, но той вече е обработен, увериха дежурните от Областното пътно управление. Мъгла има в района на Белокопитово. Видимостта там е ограничена до 100 метра.

В Търговищко вали дъжд. В региона няма образувана снежна покривка. В ниските части на Омуртажко видимостта е ограничена заради мъгла до 100 метра. От Областното пътно управление съобщиха, че 10 машини са обработвали пътищата от републиканската мрежа.

В Разградско пътните настилки са мокри, но обработени съобщават от Областното пътно управление. През нощта в района са работили 7 машини.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе