Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Две жени загинаха при тежка катастрофа с пътнически микробус

Две жени загинаха при тежка катастрофа с пътнически микробус

Тежка катастрофа с пътнически автобус стана край русенският град Сливо поле. При инцидента са загинали две жени, а десет души са ранени. Движението в района е затруднено.

18-местен, пълен с пътници пътнически микробус "Мерцедес", пътуващ по редовна линия Русе – Силистра излязъл от пътното платно и се преобърнал няколко пъти.

По разказ на един от пътниците, шофьорът се е обърнал да види една от жените, която се оплакала, че не се чувства добре, разсеял се е и изгубил управление над возилото.

Част от пътниците са изхвърчали на пътното платно. В микробуса е пътувало и дете, което е останало затиснато. Останалите пътници, които успели да излязат, изправили буса на гуми и успели да освободят детето. По първоначални данни, то е със счупена ръка.

Четири линейки са пристигнали бързо на мястото и са откарали всички пострадали в русенската болница.

Две тежки катастрофи са станали на входа на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас. Автомобилите са катастрофирали заради несъобразена с пътната обстановка скорост. При едната катастрофа има двама леко ранени. При втората, в която е участвал джип, в който са пътували общо четирима души, раненият е един.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе