Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Задържаха майката на пребитото дете

Задържаха майката на пребитото дете

Полицески патрул е задържал днес 31-годишната майка от Перник, която жестоко би 3-годишната си дъщеря в гърдите и потресе всички с клип, разпространен в социалните мрежи.

Във Фейсбук майката показва как бие и тормози дъщеря си. Клипът е публикуван от потребител с думите: "Така... докога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова (б.ред. жестоката майка)- това ли е начина да върнеш мъжа си ?? Ще те изям, да знаеш!".

"Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене, ей така", казва майката и удря дъщеричката си в гърдите с юмрук, а след това по други части на тялото. Момиченцето, което още е с памперс, плаче и казва "Не, мамо".

Сигналът за проявена жестокост към малкото дете е постъпил от граждани тази вечер, съобщиха от полицията. Незабавно на адреса на майката е изпратен  полицейски патрул, майката -насилник е в районното управление. С детето са започнали работа служители на „Детска педагогическа стая“. Уведомени са социалните служби и отдел „Закрила на детето“.

Момиченцето е настанено временно в център от семеен тип. Всички факти и обстоятелства около ситуацията в семейството се изясняват. Утре започва издирването на бащата, както и другите близки и роднини.

Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство.

От  социалното министерство призоваха медиите да изтрият клипа, за да запазят достойнството на детето.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе