Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Без ток на 6 юни

Без ток на 6 юни

В периода от 9:00 до 16:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Сандрово: ТП 3 и Улиците: „Георги Раковски“, „Георги Бенкоски“ ,„Ясна поляна", „Ангел Кънчев“, „В. Левски“, „Дунав“, „Любен Каравелов“, „Райко Даскалов“, „Раковски“, „Стефан Караджа“, „Хаджи Димитър“, „Хан Крум“, „Христо Ботев“, „Царевец“. Ток няма да има и в района на град Мартен за времето от 9:00 до 16:00 часа.

Поради извършването на неотложни ремонтни дейности от 15:00 до 17:00 часа днес без ток ще бъдат жителите на селата Черник, Овен, Руйно,  Яребица и Правда в област Силистра. Временни смущения в електрозахранването са възможни в районите на селата Добротица, Ирник, Босна, Искра, Нова Попина, Любен, Златоклас, Чернолик и село Поройно в област Силистра.

За периода от 8:30 до 16:40 часа поради извършването на неотложни ремонтни ще бъде прекъснато електрозахранването в района на  село Пъдарино, общ. Омуртаг. Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08:30 до 17:00 часа в районите на селата Първан и Зелена морава - общ. Омуртаг.

За времето от 10 до 14:00 часа без ток ще бъдат жителите на село Моравица, общ. Антоново.

От 8:30 до 12:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Сини вир - ТП Билярци.

От 12:00 до 17:00 часа ток няма да имат и живущите в района на: село Браничево - ТП Томаш махала. ​

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе