Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Япония с "Брижитмания" към съпругата на Макрон

Япония с "Брижитмания" към съпругата на Макрон

Тяхната любовна история пленявала жителите й

Брижит Макрон понякога има проблеми с начина, по който я приемат във Франция, но това не е така в Япония. Там нейната популярност е такава, че японците развиха истинска "Бриджитмания".

При пристигането си днес в Япония, където съпругът ѝ Еманюел Макрон ще участва в срещата на страните от Г-20, тя беше посрещната с огромен интерес.

Бриджит е много популярна сред японците. Те са развили истинска "Бриджитмания" към съпругата на френския президент, съобщава "Льо Паризиен".

Интересът на японците към двойката е такъв, че Брижит и съпругът ѝ дори имат право на собствена манга (комикс). И темата на приключенията им в комиксите не е нищо друго освен тяхната любовна история, защото именно това е нещото, което пленява японската общественост.

С техните 25 години възрастова разлика връзката им е изненадваща, а Брижит - очарователна. Първото интервю, което тя даде като съпруга на президента за списание "Ел" през август 2017 г., дори е преведено в японската версия на списанието.

Ако Бриджит не може да се похвали с подкрепата на сътрудниците на съпруга си, то поне може да е уверена, че има любовта на японците.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе