Извънредни новини

Война в "Милан" след провала

Война в

Милано. Животът в Милано придоби друг смисъл след загубата на "Милан" с 1:4 от "Атлетико" М. Отборът на Силвио Берлускони отложи с няколко часа завръщането след тежкото поражение. Въпреки това трийсетина гневни тифози посрещнаха "подобаващо" росонерите на летище "Малпенза". Мишена за яростта им стана най-вече Марио Балотели. "Стига оправдания, връщай се в Интер!", крещяха запалянковците. Те дадоха "ценни съвети" на изпълнителния шеф Галиани и реваха "Емануелсон - вън!"

В същото време селекционерът на Италия Чезаре Прандели заяви, че не се е случило нищо особено.
"Милан не е претърпял катастрофа. Просто този отбор, който е в процес на промяна, бе натоварен с твърде високи очаквания. Смешното е, че преди 10 дни Зеедорф имаше репутацията на истински спасител, а сега вече искат да го смени Спалети. За съжаление това е типично за италианския футбол", коментира Прандели.


Масови ексцесии белязаха мача между ПСЖ и "Байер" от Шампионската лига. От полицията в Париж обявиха, че са задържали 11 души. Сред тях има представители и на двата клуба.


Агитките се срещнаха в старата част на френската столица и затова се стигна до ексцесиите между тях.
Около 40 привърженици са се засекли и са влезли в ръкопашни схватки помежду си. Има и фенове в болница с леки наранявания.

"Барса" и "Сити" пищят от рефера


"Манчестър С" изпищя от рефера след загубата 1:2 (1:4 общ резултат) от "Барселона" в Шампионската лига. Според англичаните отсъжданията на Стефан Ланоа са били "шокиращи". Пабло Сабалета визира три момента - нарушение срещу Един Джеко преди първия гол на "Барса", неотсъдена дузпа за фаул на Пике срещу босненеца, както и самото отстраняване от игра на Сабалета. Освен тези ситуации през първото полувреме френският съдия подмина дузпа срещу Меси и отмени гол на Неймар за несъществуваща засада на Алба.


"Всичко бе много ясно - Пике беше зад гърба на Един Джеко и го фаулира, а реферът бе на два метра. Видя цялата ситуация. Не знам защо бях изгонен - отидох да говоря с него съвсем добронамерено. Бях малко ядосан, защото не даде дузпа, но през цялото време се отнасях с уважение към него. Много съм разочарован", заяви аржентинецът.
Масови ексцесии белязаха мача между ПСЖ и "Байер" (2:1, общи резултат 6:1). От полицията в Париж обявиха, че са задържали 11 души. Сред тях има представители и на двата клуба. Агитките са се срещнали в старата част на френската столица. Около 40 привърженици са се засекли из улиците и влезли в ръкопашни схватки помежду си. Има фенове в болница с леки наранявания.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе