Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Искрено и лично от кюстендилци преди вота: Промяна има – става по-лошо!

Искрено и лично от кюстендилци преди вота: Промяна има – става по-лошо!Очаквано – разочарованието и недоволоството доминират като предизборно настроение сред избирателите в Кюстендилския регион с наближаването деня на вота, 2 октомври.

В 10 МИР се избират четирима депутати, обикновено те се разпределят по един от основните политически сили и коалиции.

"Всичко се повтаря, а и кандидатите са едни и същи", отбелязва тукашният избирател.

От БСП обявиха листата си, водач отново, за трети път, е бившият служител от спецслужбите, впоследствие банкер Бойко Клечков.

Почти сигурно е, че при ГЕРБ-СДС отново ще води бившият вътрешен министър в кабинета "Борисов-3" Христо Терзийски.

"Продължаваме промяната" пак слагат на първото място IT специалиста Георги Стамов.

Донякъде може да се приеме за изненада Димчо Димчев, обявен като председател на най-голямата българска емигрантска организация "Възраждане - Лондон", който ще е водач на листата на "Възраждане". Родом е от Силистра и според местните прогностици шансовете му за депутатската банка са съвсем минимални. 

Това, че на хората наистина им омръзва и писва от избори. Това, че цените на всичко са нагоре, дори това, че нямат осигуреното топло за зимата - газът е скъп, дървата са дефицит, горивата стават непосилни за повечето от живеещите в този непроспериращ от години район са определящите в позициите на хората преди вота. Ето какво казват те пред кореспондента Кирил Фалин.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе