Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Бивш военен опита да се гръмне с газов пистолет

Бивш военен опита да се гръмне с газов пистолет

Благоевград. 71-годишен мъж направи опит да се самоубие с газов пистолет в ранчото си в квартал "Старо Струмско" в Благоевград. В петък около 17 часа бившият военен Здравко Митков бил намерен в безпомощно състояние от съседи, които чули изстрела и веднага се обадили на телефон 112.

Раненият е приет в отделението по хирургия на местната болница с кървяща глава в областта на лявото слепоочие. Изследванията установили, че няма сериозни наранявания, а само разкъсна рана. "Пациентът е стабилен, няма опасност за живота му, установено е комоцио", заяви д-р Владимир Пандев, директор на лечебното заведение. Преди месец бившият военен попадна в полицейския арест, след като заля с бензин и опита да запали адвокатката на бившата си съпруга. Тогава мъжът нахлу с туба бензин и запалка в ръка в кантората на Юлия Ангелова в центъра на Благоевград.

Плиснал я със запалителната течност, а след това я заплашил, че ще драсне клечката. Жената успяла да отблъсне нападателя в коридора и се обадила на полицията. Оказа се, че бившият пенсионер обвинявал за тежкия си живот юристката, която преди 15 години го развела със съпругата му.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе