Извънредни новини

Вечното дерби се закотви на 10 лв.

Вечното дерби се закотви на 10 лв.

София. Цената на билетите на вечното дерби се запазва, стана ясно днес. От ЦСКА обявиха, че пропуските за сектор "А" ще бъдат отново 15 лв., 12 за "В", а двете агитки ще плащат за любимите си сектори "Г" и "Б" по десетарка. Пропуските за "армейците" ще се появят на касите в Борисовата градина от сряда. Работното време е от 12 до 18 часа до деня на срещата. Тогава билетите ще се купуват край езерото "Ариана".

Такава яснота обаче няма да имат привържениците на "Левски". От "Герена" все още не са се уточнили със съперниците си, които са символични домакини, кога ще получат квотата си. "Имаме принципно съгласие с г-н Александър Тодоров по доста въпроси. Говорили сме неведнъж по тази тема. Покрай сгъстения цикъл от мачове и други събития нямахме време да подпишем и традиционното споразумение. Най-вероятно това ще стане в понеделник", обяви изпълнителният директор на "Левски" Константин Баждеков.

Тогава той ще се срещне с Александър Тодоров. Двамата ще бъдат привикани заедно с тарторите на двете агитки в полицията. Сбирката е традиционна. От националния стадион обаче ще подпишат договор с ЦСКА едва след като получат стари борчове, натрупани от времето на "Титан". "Става въпрос за сума от над 20 000 лева. Няма начин, трябва да я платим", сподели пред "Стандарт" изп. шеф на ЦСКА Александър Тодоров. Още не е уточнен наемът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе