Извънредни новини

Вечно дерби отново в събота

Вечно дерби отново в събота

София. Предстоящият уикенд ще предложи на футболните запалянковци повторение на големите дербита от последния кръг в А група ЦСКА - "Левски" и Литекс - Лудогорец. В събота от 16:15 ч. "червени" и "сини" се изправят в първия плейофен мач между двата отбора през този сезон, а претендентите за титлата ще се срещнат в неделя от 19:30 ч. в първи четвъртфинал от турнира за Купата на България, информира ТВ7.

Пълната програма за плейофите по дати и часове трябва да бъде одобрена днес от БФС, но от телевизията, която разполага с правата за излъчване на двубоите, разкриха плановете за първия уикенд.

Програмата беше променена след успешното представяне на Лудогорец в турнира Лига Европа и участието на шампионите в осминафиналната фаза на надпреварата.

Първият четвъртфинален двубой срещу Литекс ще се играе в неделя в Ловеч, а реваншът е назначен за 2 април на стадион "Лудогорец арена" в Разград. По този начин Литекс, който трябваше в неделя да посрещне Черно море в мач от първия плейофен кръг на шампионата, ще направи това още в четвъртък. "Оранжевите" и "моряците" ще имат честта да открият плейофната фаза на първенството в 17:30 ч. на Градския стадион в Ловеч.

В петък пък започва битката и във втората седмица с мача между Славия и Нефтохимик от 15:30 ч. на стадиона в квартал "Овча купел".

Същият ден и същият час, както в миналия кръг, е за Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Разликата е, че този път "червените" ще бъдат символични домакини на двубоя. Началото ще бъде дадено в 16:15. И за да бъде дерби-уикендът пълен в неделя е и битката за Пловдив между Ботев и Локомотив. Двубоят е с начален час 14: 00 на клубната база на "канарчетата" в квартал Коматево.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе