Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Варненски бизнесмен сгази полицай

Варненски бизнесмен сгази полицай

Варна. Варненският строителен предприемач Венцислав Дорелов е прегазил полицай, съобщиха от полицията в града. Инцидентът е станал в сряда, а в четвъртък районната прокуратура му е наложила мярка за отклонение "парична гаранция" в размер на 2000 лв.

От Областната дирекция на МВР разказват, че полицаят се е опитал да направи забележка на Дорелов, защото е бил паркирал в тревни площи до Делфинариума. След като му поискал документите бизнесменът се ядосал, потеглил, блъснал го и му сгазил десния крак.

„Вчера, около 12:15 ч. водачът на л.а. "Мерцедес С250" паркира автомобила си в тревните площи на бул. "Кн. Борис І", в непосредствена близост до КПП "Делфинариум". Полицейски служител от група "Общинска полиция", след легитимиране, се опитва да направи забележка на водача, но той не му обърнал внимание", пише в съобщението на полицията.

„Полицаят отново се легитимирал и поискал документите на водача, той обаче го наругал, затворил стъклото на колата си и потеглил, при което блъснал полицая, който залитнал, а "Мерцедесът" минал със задна лява гума през дясното му ходило и се отдалечил в посока "Зл. Пясъци", продължава историята.

Незабавно автомобилът е обявен за издирване. Малко по-късно той е открит на ул. "Н. Вапцаров" във Варна, а Дорелов е задържан.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе