Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Вадят нов свидетел срещу Килърите 2

Вадят нов свидетел срещу Килърите 2

София. Прокуратурата разполага с нов таен свидетел срещу разбитата в края на юли група за грабежи и поръчкови убийства, прочула се като Килърите 2. Показанията на анонимния мъж са особено ценни за обвинението, тъй като дават конкретни насоки на разследващите за разкриване на още убийства и заплахи към определени хора, както и за нови участници в бандата, които до момента не са били заподозрени.

Източници на "Стандарт" довериха, че освен с грабежи и убийства групата на Килърите 2 се е занимавала с изнудвания и заплахи, чрез които освен дивиденти за себе си са обслужвани и интереси на влиятелни хора от ъндърграунда на страната. От прокуратурата посочват като лидери на бандата Валентин Янев - Бореца и Мартин Антов. Заедно с тях при акция на МВР бяха арестувани също Христо Христов, Радослав Раденков, Валери Александров, Жечо Белясин, Иван Илиев, Николай Стойков, Симеон Николов, Димитър Димитров, Ангел Мечкаров, Николай Рангелов, Радослав Раденков и Николай Стойков.

От обвинението вече разполагат с показания на друг таен свидетел, както и на руснака Юрий Ваклев и Николай Генов. Двамата твърдят, че Бореца и Антов са застреляли Йордан Цонков - Джиджи и Кочо Михайлов - Чочо. Проблемът за разследващите на този етап е, че доказателствата им се основават единствено на техните показания, а те все още не са подкрепени с други улики.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе