Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Убитата в Благоевград е разстреляна от упор

Убитата в Благоевград е разстреляна от упор

Причината за смъртта на жената е огнестрелно нараняване с гладкоцевно оръжие от упор, от изключително близко разстояние. Това обяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова по повод убийството в Благоевград тази нощ.

Така тя опроверга информацията, че 58-годишната бизнесдама е починало от кръвозагуба след порезна рана, като дори бе съобщено и че ѝ е прерязана сънната артерия.

Допускаме, че извършителят е познавал жертвата. Нямаме доказателство към този момент за авторство на извършеното престъпление. Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма", обяви прокурорът пред bTV.

Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът ѝ е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели ѝ нанесъл телесни наранявания.

"Доколко и дали има връзка между снощното убийство и това престъпление, за което вече се води разследване и днес е трябвало да бъде разпитана пред съдия жертвата от тази нощ, тепърва предстои да изясним", каза още Арнаудова.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе