Извънредни новини

Цветан Василев решава за Мъри

Цветан Василев решава за Мъри

Среща на ръководството на "Ботев" със собственика Цветан Василев ще се проведе днес. На нея ще се дискутират причините, които доведоха до сериозното изоставане "канарчетата". Спадът в играта и съдбата на Станимир Стоилов начело на "жълто-черните" също ще се обсъждат.

По информация на "Стандарт" специалистът ще запази поста си, въпреки че вчера "Ботев" завърши 1:1 срещу последния "Пирин" (ГД) и вече 3 мача не може да бие. "Не се притеснявам за мястото си. Дойдох в клуба, за да работя. За момента някои неща не се получават, имам предвид последните срещи. Собственикът Цветан Василев е този, който ще каже как ще се процедира", спокоен бе след двубоя срещу неврокопчани наставникът.

В Гоце Делчев домакините се хвърлиха в атаки и дори поведоха с прекрасен гол от 30 метра на Панайотов. Пловдивчани пък играха припряно и нямаха идеи. В 36-ата минута "Ботев" изпусна дузпа. Домовчийски се нае да я бие, но едва закара кълбото до вратата и улесни Абди Абдиков. Ромарио все пак изравни в края на полувремето. През втората част "Ботев" натисна, но бе уязвим за контри. В края на мача "Пирин" също получи дузпа. Капитанът Лазаров обаче я изпорти.

"Мисля, че изпуснахме 3 точки. Искам да се развиваме. Точката срещу силен съперник доказва, че истината не е в качеството, а в характера", философски коментира двубоя треньорът на "Пирин" Костадин Ангелов-Лаптопа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе