Извънредни новини

ЦСКА пристигна в Турция

ЦСКА пристигна в Турция

Сиде. ЦСКА пристигна в Турция с група от 25 играчи. Там „червените" ще проведат втората част от зимната подготовка и ще изиграят пет контроли.

В групата на „армейците" не е нападателят на Берое Венцислав Христов, който е считан за ново попълнение на тима. Треньорът Стойчо Младенов не замина с отбора, по-късно днес той ще присъства на погребението на Георги Славков в Пловдив

Ето пълната група на ЦСКА: Томаш Черни, Райс Мболи, Стоян Колев, Жереми Фо-Поре, Джаксън Менди, Апостол Попов, Валентин Илиев, Венцислав Василев, Пламен Крачунов, Здравко Илиев, Васил Попов, Юлиян Илиянов, Тодор Янчев, Омар Косоко, Ивайло Чочев, Емил Гъргоров, Антон Карачанаков, Неманя Милисавлевич, Борис Галчев, Мартин Петров, Тони Силва, Марсиньо, Петър Витанов, Стивън Сънди, Григор Долапчиев.

Проверките на ЦСКА на турска земя:

26.01 – 17:00 – Emirhan Sport Center – Жетису Талдикорган (Казакстан)

29.01 – 17:00 – Emirhan Sport Center – Сегата Наводари (Румъния)

02.02 – 17:00 – Emirhan Sport Center – Есберг (Дания)

05.02 – 17:00 – Emirhan Sport Center – Дебрецен (Унгария)

08.02 – 17:00 – Emirhan Sport Center – Славия Прага (Чехия)

Помощник треньорът на „армейците" Анатоли Нанков призна, че има интерес към футболисти на "червените". Асистентът на Стойчо Младенов заяви, че очаква в най-скоро време към тима да се присъедини и Венци Христов. Нанков добави, че всички в клуба са останали шокирани от решението на Ангел Грънчов да прекрати договора си с ЦСКА.

В същото време полузащитникът на ЦСКА Марсиньо призна, че в клуба е постъпила оферта за него, но за сега не знае никакви подробности

По-рано днес пък стана ясно, че ЦСКА се раздели с трима играчи по взаимно съгласие – Браян Хауърд, Николай Дюлгеров и Християн Кировски.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе