Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Задигнаха ценности за 50 млн. лири от дъщерята на Бърни Екълстоун

Задигнаха ценности  за 50 млн. лири от дъщерята на Бърни Екълстоун

Бижута за 50 милиона лири са били откраднати от луксозния дом на дъщерята на бившия собственик на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, в Лондон, съобщи британската преса. 

Кражбата шокира всички, тъй като тази къща се смята за една от най-защитените в Лондон, тя се намира в безопасен район“, коментира представител на 35-годишната телевизионна водеща.

Имението на Тамара Екълстоун, в което тя живее със съпруга си и малката им дъщеря, се намира в Кенсингтън. То има 57 стаи. Семейството обаче не е било вкъщи, тъй като отпътувало за коледна ваканция в чужбина. 

Крадците са извършили обира за по-малко от час. Те са влезли в къщата през задния двор в петък вечерта. Служител по сигурността ги е забелязал в момента, в който вече са се изкачвали през оградата с откраднатите вещи. Имението е било охранявано само от един човек.

"Откраднати са всички бижута, които Тамара съхраняваше в сейф в гардеробната. Взети са и накити от сейфа в гардеробната на съпруга й. Някои от бижутата бяха особено скъпи за нея", подчерта нейният представител.

Полицията все още не е успяла да установи самоличността на обирджиите. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе