Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Тръмп без симптоми и с антитела срещу Covid-19

Тръмп без симптоми и с антитела срещу Covid-19

Американският президент Доналд Тръмп продължава да не проявява симптоми на COVID-19 и сега изглежда има антитела срещу вируса, каза неговият лекар.

„Президентът тази сутрин каза„ Чувствам се страхотно! “ Неговият физически преглед и жизнените показатели, включително насищане с кислород и честота на дишане, остават стабилни и са в нормални граници “, заяви лекарят на президента д-р Шон Конли в бележка, публикувана от Белия дом.

„Той вече е без температура повече от 4 дни, без симптоми повече от 24 часа и не е имал нужда, нито е получавал допълнителен кислород от първоначалната хоспитализация“, добави той.

Конли разкри също, че лабораторната работа на президента от понеделник показва „откриваеми нива на антитела срещу SARS-CoV-2 IgG“.

Не е ясно дали антителата ви правят имунизирани срещу коронавируса, но те могат да помогнат за предотвратяване на бъдещи случаи на инфекция, според Американската администрация по храните и лекарствата .

Президентът продължава да се възстановява изолирано в резиденцията на Белия дом след тридневен престой в Националния военномедицински център "Уолтър Рийд".

На пресконференция преди излизането на пациента от болницата в понеделник Конли каза пред журналисти, че е много доволен от възстановяването на главнокомандващия.

74-годишният Тръмп е активен в Twitter от завръщането си у дома, като казва на последователите си, че очаква с нетърпение да се върне по следите на предизборната кампания и обсъжда номинирания от демократите Джо Байдън в Маями на 15 октомври.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе