Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Тръмп отказа дебат заради тв водеща

Тръмп отказа дебат заради тв водеща

Забележително ще е да имаме добри отношения с Русия и Китай, обяви милиардерът

Доналд Тръмп обяви, че ще бойкотира последния телевизионен дебат на кандидатите на Републиканската партия за номинация за президентските избори преди първичните избори на републиканците в щата Айова. Основният кандидат на Републиканците обвини водещата на дебата по телевизия "Фокс нюз" Мегън Кели, с която е влизал в словесни сблъсъци в миналото, че била "лека категория". Неочакваният ход на Тръмп накара основния му опонент в Републиканската партия - Тед Круз, да го предизвика на дебат само между двамата.

Мениджърът на кампанията на Тръмп обяви решението на милиардера да не участва в дебата само 48 часа преди провеждането му. Обявяването на новината за отказа на Тръмп дойде след негов брифинг, в който той се нахвърли върху Кели с твърдението, че си "играела" с него.

---

В същото време Тръмп обяви, че САЩ трябва да оправят и развиват отношенията с Русия. "Смятам, че би било добре да имаме добри отношения с Русия. Това би било забележително. Мисля, че би било отлично да имаме добри отношения и с Китай. Аз сближавам, а не разединявам хората", отбеляза милиардерът в интервю за "Фокс Бизнес Нюз". Тръмп води при кандидатите за номинация в Републиканската партия. В Демократическата партия лидер е Хилари Клинтън. Двете партии ще одобрят своите кандидати на партийни конференции през юли.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе