Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Президентът Тръмп опроверга, че работи твърде малко

Президентът Тръмп опроверга, че работи твърде малко

Президентът на САЩ Доналд Тръмп опроверга публикациите, според които той работи твърде малко, съобщи РИА Новости. Изданието Axios публикува графика на държавния глава, в който голяма част от работното му време е описано като "работа с документи“, без да се казва какво точно означава това.

"Медиите успяха да получат работния ми график - беше много лесно. Но това трябваше да се съобщи по положителен, а не отрицателен начин. Когато се използва терминът "работа с документи", обикновено работя, не се отпускам. Всъщност вероятно работя повече часове, отколкото почти всички предишни президенти”, пише Тръмп в Туитър.

Според Axios ситуацията е обратната. До 60% от работното време на Тръмп е заложено на "работа с документи“ в Овалния кабинет, по-специално от 8 до 11 часа всеки работен ден. Всъщност, съобщава изданието, по информация от шест различни източника, Тръмп никога не се появява в Овалния кабинет по-рано 11 часа.

Ставайки от леглото около 6 сутринта или дори по-рано, Тръмп гледал телевизия цяла сутрин, чете вестници, говори по телефона с асистенти, членове на Конгреса и приятели, съобщава изданието.

Според графика първото събитие от 11 и 11.30 часа е брифинг със служители на разузнаването или половинчасова среща с шефа на администрацията на Белия дом. Понякога само 1 час на ден се разпределя за срещи, а останалите 7 часа - за работа с документи, пише изданието и допълва, че в графика на Тръмп имало и много спонтанни и конфиденциални срещи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе