Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Тръмп иска да го импийчват веднага

Тръмп иска да го импийчват веднага

Президентът на САЩ Доналд Тръмп поиска процесът за отстраняването му да започне незабавно.

"След като демократите му осигуриха процес в Камарата на представителите без адвокати, без свидетели, без нищо, искат да кажат на Сената как точно да осъществи този процеса. Всъщност, те имат нула доказателства - такива никога няма да има. Искам незабавен процес за импийчмънт", написа държавният глава в Туитър.

Междувременно стана ясно, че след среща между лидерите на Горната и Долната Камара - републиканецът Мич Макконъл и демократът Чък Шумър, не са се разбрали за свидетелските показания по време на процедурата в Сената, за каквито настоява Демократическата партия. Анализатори предполагат, че там не са доволни от хода на процеса и обмислят следващия си ход.

"По доста необичаен начин председателят на Камарата на представителите продължава да бави решението за това кога планира да предприеме логичната следваща стъпка и да предостави обвиненията на Сената. Представители на демократите предполагат, че задържането е вид тактика, така ще да може да се диктуват действията на Сената", каза Макконъл.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе