Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Тръм и Байдън в дуел по телевизията

Тръм и Байдън в дуел по телевизията

19 дни преди президентските избори в САЩ Доналд Тръмп и опонентът му от Демократическата партия Джо Байдън ще отговарят тази вечер на въпроси от избиратели пряко по телевизията, но по различни канали. 

Сагата около президентските дебати започна от 1 октомври, с новината, че Доналд Тръмп е дал положителна проба за COVID-19.

Сегашният президент ще разговаря с избирателите във Флорида тази вечер от 3:00ч. (българско време) по Ен Би Си, а проявата на неговият съперник демократ ще бъде в родния му щат Пенсилвания и ще се излъчва по конкурентната телевизия Ей Би Си.

Във връзка с опасенията около заразения с коронавирус президент, Ен Би Си съобщиха, че Тръмп и модераторката Савана Гърти ще спазват социална дистанция, а участниците, които ще задават въпроси към президента, задължително ще носят маски.

От своя страна доктор Антъни Фаучи, който е един от основните експерти в американското правителство за COVID-19, заяви, че организмът на президента "вече не отделя заразения вирус", споделиха още от телевизията.

Преди седмица Тръмп дори шеговито каза: "Сега съм по-добре и може би съм развил имунитет".

Засега бившият вицепрезидент демократ Байдън води с около десет пункта средно, сочат социологически проучвания за президентските избори на 3 ноември. 

 

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе