Извънредни новини

Томов: ЦСКА е чист на 90 %

Томов: ЦСКА е чист на 90 %

Отклоняват парите за Анисе към Перник, алармира шефът

Силният човек на "Армията" Александър Томов не се притесни от поредното гледане на делото срещу него, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев. Вместо това главният акционер го удари на обяснения относно случващото се при "червените".

"Не е вярно, че ЦСКА живее назаем. Това са поредните измислици на едно "бивше юристче". Когато истината излезе наяве той и главните редактори на някои медии ще се срамуват от думите си. Изчистили сме всичко на 90% в клуба, останали са само дребни плащания", обясни Сашо Томов. И добави: "Не е вярно, че Ло е давал пари. Аз и останалите акционери в клуба направихме поредното плащане по мониторинга. То бе 540 хил. лв. Проектът на Стивън Ло е изключително важен за България. Той ще отвори 10 000 работни места. Има пречки по реализирането му, но когато нещата се случат, това ще помогне на спорта в България и в частност на ЦСКА. Освен Ло си спомняте, че доведох друг милиардер - Прамод Митал. Притеснявам се да не се повтори неговият случай и държавата да изгони и Ло". Освен това Томов заяви, че ЦСКА чака от "Ботев" 50 процента по трансфера на Анисе в "Лудогорец". "Може обаче парите да отидат при едни господа от Перник, има такава клауза", усъмни се босът на ЦСКА.

Накрая Томов не пропусна да честити рождения ден на Тодор Батков, собственик на "Левски".

Мразеха ни заради заплатите

разкри бившият футболист на ЦСКА Кристиан Тибони пред "Gianlucadimarzio.com". Той дойде на "Армията" през лятото на 2010 г от "Аталанта". "Вкарах гол за класирането в групите на Лига Европа, където бяхме с "Рапид" В, "Бешикташ" и "Порто". Всичко беше много добре. Проблемът обаче беше, че българските играчи не ни понасяха, защото ние получавахме повече пари от тях", заяви Тибони. "Сменяха се треньорите, аз получавах шансове, но накрая дойде нов и аз изведнъж започнах да не помирисвам терен. Нито в Лига Европа, нито в "А" група. Играеха хора, които нямат подготовка, но са близки до ръководството. Това беше абсурдно", допълни италианецът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе