Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Тежко гостуване предстои на "Локо" Мездра

Тежко гостуване предстои на

Ново тежко гостуване предстои на "Локомотив 2012" Мездра в събота, когато играе с четвъртия в класирането на "Б" група "Оборище" Панагюрище в мач от XXI кръг на шампионата. Срещата е насрочена за 15.30 ч. Двубоят ще бъде ръководен от Димитър Желязков от Силистра, с помощници неговият съгражданин Теодор Петров и Мариян Хараланов от Търговище. За четвърти арбитър е назначен Цанко Миндалов от Пазарджик, а съдийски наблюдател ще е Николай Рангелов. 

В предния кръг, в мача с едноименния отбор от Горна Оряховица- втори в класирането, "железничарите" от Мездра загатнаха за своя потенциал и показаха, че отборът вече се обиграва. Затова и в Панагюрище ще играят с по-голямо самочувствие и ще търсят поне 1 точка. Като се има предвид, че първите им мачове от пролетния дял са само с водещите отбори и им предстоят по-равностойни мачове, феновете имат надежда, че отборът ще запази мястото си в професионалния футбол.

Останалите срещи от кръга са: Банско – Септември /Симитли/, Локомотив /ГО/ - Добруджа, Ботев /Гълъбово/ - Дунав, Поморие – Пирин /Разлог/, Созопол – Верея и Нефтохимик – Спартак /Пл/.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе