Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Тежка зимна обстановка по пътищата в региона

Тежка зимна обстановка по пътищата в региона

Всички пътища на територията на Шуменска област са затворени за движение на МПС – съобщиха за РШ от ОПУ. Отворен за движение само на леки автомобили е единствено пътят Шумен – Търговище.

В Търговищка област пътищата са заснежени и се обработват, каза за РШ дежурният в ОПУ. Отворени за движение но за автомобили до 12 тона са пътищата София – Варна, В.Преслав – Търговище, Давидово – Търговище, Русе – Дралфа и Попово – Разград. Движението да се осъществява с вериги – напомнят от ОПУ. От полицията в Търговище съветват гражданите на областта временно да не предприемат пътувания, особено през тъмната част на денонощието, освен в случаи на крайна необходимост

Затворени за движение на всички МПС са всички пътища в Силистренско. Отворени са само два пътя – Дулово – Исперих и Старо село – Кубрат. Забранено е движението на автомобили над 3 тона и половина. Пътищата са трудно проходими, движението е при тежки зимни условия, каза дежурният в ОПУ – Силистра.

Същото е положението и в Разградска област, но там отворени за дивжение на автомобили до 3 тона и половина са няколко пътя:

Разград – Русе, Разград – Търговище, Разград – Исперих, Разград – Попово и Русе – Кубрат – Исперих.  

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе