Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

"На светло" на 5 септември със Сияна Спиридонова

Какво е състоянието на подлезите във Варна и по какъв начин майките с колички и инвалидите преодоляват стълбите? Работят ли асансьорите и рампите за хора с увреждания?

Каква е причината, която затвори от вчера следобед до днес пътя за "Кабакум" - свлечена земна маса, предизвикано от ВиК авария или обратното?

Жителите на добричкия квартал Рилци излизат на протест днес пред сградата на ВиК-Добрич заради нерешени с години проблеми с водоснабдяването на квартала. В два поредни уикенда местните хора организираха протести, като затваряха пътя Добрич – Силистра.

Какво представлява пожароприложеният спорт?

Галерия „Ларго” във Варна представя на любителите на изобразителното изкуство изложбата „Ева, Вечната жена”. Над 200 екслибриса и малки графики очакват ценителите в зала 2 на галерията. Те са посветени на Жената в изкуството.

„Непрочетено“ се казва най-новата изложба в галерия „Папийон“ във Варна. Тя е резултат от необятното въображение на миниатюриста Володя Кенарев. 27 картини с размерите на книга са подредени в галерийното пространство, за да провокират любителите на ювелирността в изкуството.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе