Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Светът изпрати Леми Килмистър (ВИДЕО)

Светът изпрати Леми Килмистър (ВИДЕО)

Светът изпрати рокзвездата Леми Килмистър. Много известни лица на рока се събраха в Калифорния вчера, за да присъстват на погребението на своя приятел.

Церемонията, която бе предавана на живо по YouTube, се състоя на холивудското гробище "Форест лоун", съобщи mirror.co.uk.

Много хора от близкото обкръжение на Леми споделиха своите спомени за него от специална трибуна. Залата, в която течеше поклонението, бе изпълнена с цветя и венци, а в средата имаше снимки на покойния музикант. Наоколо се виждаха и бутилки на известн амарка уиски, сложени в знак на любовта на Килмистър към бърбъна.

Синът на Леми- Пол Индър, застана пред всички опечалени и произнесе своето слово, което разчувства присъстващите. Той бе облечен в черно, с каубойска шапка, на която имаше череп и кръстосани мечове.

Най-вероятно ние никога няма да разберем колко болка изпитваше той, каза синът му и изтъкна, че музикантът не се оплаквал от здравословното си състояние.

"Той бе моят герой, един истински рок валяк", каза хлипайки бившият барабанист на "Нирвана" Дейв Грол. И добави, че покойният не само е бил "рокаджия с тобрички под очите от пиене на уиски, а и преди всичко човек с голямо сърце, даващ пример на много хора".

Стандарт Нюз припомня, че фронтменът на "Мотърхед" бе диагностициран с бързо развиваща се форма на рак на 26 декември и два дни по-късно почина в дома си, малко след като навърши 70 години.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе