Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Стреляха по офис на Бареков

Стреляха по офис на Бареков

София. Непознат млад мъж е произвел три изстрела пред централния офис на „България без цензура" в София, съобщи Bnews. Стрелбата е станала около 22.15 ч. снощи и е била насочена точно пред кабинета на председателя на партията Николай Бареков.

По предварителни данни мъж с бръсната глава се приближил до офиса и открил огън във въздуха. До сутринта полицията изясни, че е стреляно с газов пистолет. Най-вероятно се касае за сплашване, предполагат от партията.

„Работих до късно, защото заедно с колегите от ръководството на „България без цензура" имахме заседание в централата. След като сме си тръгнали, един мъж е започнал да стреля в близост до кабинета ми. Приемам това като опит за сплашване и провокация! Сигурно Борисов много се е изнервил, че го нарекох подлога на ДПС. Явно някой се опитва да дърпа дявола за опашката", заяви Бареков след случката.

Часове по-рано в НДК се проведе националната конференция на „България без цензура". На нея бяха гласувани заместник-председателите на партията, а на Бареков бе даден мандат да подпише коалиционно споразумение с ВМРО и Земеделския народен съюз за съвместно явяване на изборите за Европейски парламент.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе