Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Стартират ремонти на спортни бази в Силистра

Стартират ремонти на спортни бази в Силистра

Започва благоустрояването на  два спортни обекта-междублоковото пространство по ул.“Стара планина“ - зад блоковете “Добрич“, и тенис корта до покрития плувен басейн в Силистра. Министерството  на младежта и спорта финансира ремонтите, с които ще бъдат обновени и изцяло променени два спортни терена на територията на града. Предвидени са доставка и монтаж на изкуствена трева, полагане на бетонови плочи върху пясъчна основа, доставка и монтаж на табла за баскетбол, врати за ханбал, кошчета за отпадъци, нова ограда и озеленяване. Заложените дейности са на обща стойност 53 237 лв. за междублоковото пространство.

На тенис корта ще бъде подменена настилката с изкуствена спортна трева, ще бъдат подменени оградните колове и мрежата за заграждане на обекта.Общата стойност на проекта е 46 755 лв. Срокът за изпълнение по дейностите е деветдесет дни от стратирането им. Фирмата изпълнител е избрана след провеждане на съответната процедура от Министерството на младежта и спорта

Стартира и още един ремонт на спортна база – това е покритата лекоатлетическа писта на стадион "Луи Айер". Стойността на проекта е около 165 хиляди лева. Проектът е изготвен от ЛСК “Олимп-97“ със съдействието на Общинската администрация в Силистра.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе