Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Стрелба срещу Флойд Мейуедър, раниха един от бодигардовете му

Стрелба срещу Флойд Мейуедър, раниха един от бодигардовете му

Вече бившият боксьор Флойд Мейуедър Джуниър стана обект на въоръжено нападение, при което има пострадали. Стрелбата срещу 41-годишния американец е станала в момент, когато той се е връщал към дома си след посещение на нощен клуб в Атланта, предава "Блиц".

Един от най-богатите спортисти в историята е пътувал в конвой от три микробуса, когато срещу тях е открит огън. Дългогодишният световен шампион не е пострадал, но е ранен един от неговите бодигардове. Грег ла Роса е настанен в болница с огнестрелна рана на крака, но е в стабилно състояние.

При атаката колоната от три превозни средства е била доближена странично от друга кола, от която е започнала стрелбата. Предполага се, че именно Мейуедър е бил целта на нападението. След като успява да се измъкне от нападателите, микробусът с Мейуедър се отправил към болница "Грейд", където телохранителят е получил медицинска помощ.

Полицията още няма яснота кои са нападателите и каква е причината за въоръжената атака. Смята се обаче, че тя не е случайна, тъй като присъствието на Флойд Мейуедър в нощния клуб не е било тайна. Самият той обяви, че ще бъде в заведението чрез социалните мрежи, а по същия начин постъпиха и от клуба. По време на самото парти се появиха и снимки от купона с участието на бившия боксьор.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе