Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Собственикът на заведението "4 you" се предаде

Собственикът на заведението

Собственикът на заведение "4 you" Божидар Георгиев, който е сочен за организатор на атентата срещу Димитър Желязков-Очите, се предаде в полицията, съобщава Флагман.бг.

Той е отишъл заедно с адвокатите си и е обещал, че ще окаже пълно съдействие на властите. Георгиев твърдял, че се е предал, след като е узнал, че е обявен за национално издирване.

В 17:22 часа, директорът на ОД на МВР в Бургас старши комисар Калоян Калоянов, потвърди новината.

Той уточни, че арестувани до този час са 19, а от обявените по-рано през деня за издирване осем лица, се търсят само двама.

Повдигнато е обвинение на едно лице, каза комисар Калоянов, посочвайки Тодор С., но не уточни дали същият освен убийството на гарда Сашо Японеца е извършил и прострелването на Митьо Очите.

"По отношение на полицейските действия мисля, че няма пропуск. Работи се много активно и резултатите го доказват", каза вътрешният министър Румяна Бъчварова на извънреден брифинг в Бургас преди минути.

"Ще предприемем мерки, които ще засилят контрола", обеща Румяна Бъчварова и допълни. "Освен това искам да ги призова всеки, който е имал основания или колебания да подаде жалба, ако се чувства засегнат от определени лица или е бил обект на изнудване да ни сигнализира".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе