Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Слънчев 21 октомври

Слънчев 21 октомври

Ясно и тихо е времето над Шумен в момента. Температурата навън е 8 градуса, атмосферното налягане е 998 хектопаскала, което след обяд ще се понижава. Относителната влажност на въздуха е 90%. В Русе температурата е 9 градуса, в Силистра – 11, Разград – 12, в Търговище – 8 градуса.

Днес ще бъде слънчево и топло. На места сутринта ще е мъгливо. Видимостта ще се подобри около и след обяд. След обяд ще има временно увеличение на облачността, ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са между 21 и 26 градуса, а в районите с по-трайна мъгла – от 18 до 21 градуса.

В неделя над северните райони ще има по-значителни увеличения на облачността, а над южните ще остане предимно слънчево. Вятърът от северозапад временно ще се усили, след което бързо ще отслабне и ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще се понижат до 20-25 градуса.

В понеделник облачността ще се увеличи от югозапад, след обяд е възможно развитие на купестодъждовна облачност и главно над северозападните райони не са изключени краткотрайни валежи. Вятърът от изток ще се усили.

Във вторник ще бъде облачно, ще духа силен вятър от север – североизток. Очакват се валежи, които ще са по-значителни в южните райони. Ще нахлуе студен въздух и максималните температури ще се понижат до интервала 15-20 градуса.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе