Извънредни новини

Скандал с общината за тоалетни и кестени

Скандал с общината за тоалетни и кестени

София. Ремонтите на "Армията" са на път да скарат ЦСКА и общината, убеди се "Стандарт". Заради сигнал за сеч на дървета, подадена според "червените" от Георги Илиев-Майкъла, хората на Йорданка Фандъкова удариха клуба с акт.

Според властите няколко кестена са били премахнати неправилно. ЦСКА трябва да изсече от три дървета, за да направи голям терен за децата на мястото на балона. Всъщност няколко от дървета не са кестени, а изгнили акации, твърдят от "Армията". За капак е подадена жалба срещу строителството на две тоалетни в сектор "А". Те не фигурирали в разрешителното, написала 28-годишна адвокатка, оплакаха се от ЦСКА.

Сашо Чакмаков, шеф на сдружението "ЦСКА завинаги", което инвестира и извършва ремонтите, обаче се готви да обори актовете. Той разполага с желязна документация, че всичките дейности на стадиона вървят според дадените от общината разрешителни. Вече е изпратено писмо до Йорданка Фандъкова. Според хората на "Армията" пък младата адвокатка, замесена в тоалетния скандал, бърка сериозно понятията в разрешенията за строителство. "Ремонтите няма да спрат", отсече вчера Сашо Чакмаков, докато наглеждаше работата. Той беше на "Армията" с друг известен бизнесмен и член на "ЦСКА завинаги" - Стефан Войнов. "Червените" са сериозно притеснени, че се води война срещу ремонта на базите, зад която стоят не общински, а частни интереси.

"Локо" пуска 1000 "червени"

"Локо" (Пловдив) реши да отпусне 1000 билета по 8 лева за привържениците на ЦСКА, макар че капацитетът на стадиона е за малко над 6000 души. Интересът към срещата е огромен, гостите са в подем и заявките са за над 2000 места.

Иначе феновете на "Локо" ще влизат срещу 7 и 10 лв. на "Лаута". Има отстъпка за пенсионери - по 3 лева. От агитката на "Локо" вече се надъхват за битката, стягат и хореография.

Иначе Здравко Лазаров започна тренировки след контузията и вероятно ще е готов за ЦСКА. Електричката се контузи при гостуването на "Черноморец" в Бургас.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе