Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Гардове и СОТ щe пазят общински обекти от вандали

Гардове и СОТ щe пазят общински обекти от вандали

Община Благоевград ще затегне охраната на общински обекти заради честите набези на вандали и рушенето на имущество. За целта е обявена открита процедура по Закона за обществените поръчки, с която се търси фирма за осигуряване на охранителни услуги чрез сигнално-охранителна техника /СОТ/ и чрез физическо присъствие (жива охрана) и мобилни групи в общински обекти.

Задачата ще е надеждна охрана на недвижимо имущество, собствено или експлоатирано от община Благоевград. Максималният финансов ресурс за осъществяването на тази дейност е в размер общо на 630 000,00 лева с ДДС за период от 3 години. Този разход не може да се надвишава при никакви обстоятелства. Критерият за оценка в настоящата поръчка е "икономически най-изгодна оферта". Важни са предложената цена за изпълнение, посоченият срок за реакция при опит или при неправомерно проникване в обекта, или при кризисни ситуации. Кандидатите трябва да представят е план за охрана на обектите.

Оферти за участие в процедурата се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на 11 април тази година. Те ще бъдат отворени на следващия ден от 10.00 ч. в Зала 101 в сградата на кметството.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе