Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Шеф на кръчма се обеси от трети опит

Шеф на кръчма се обеси от трети опит

Кюстендил. 31-годишният собственик на най-голямата дискотека в Кюстендил "Планета" Цветелин Иванов - Цеци бе намерен обесен в заведението му петък сутринта. Трупът бил открит от негови близки, които подали сигнал на тел. 112 малко след 9 ч.

Полицията направила оглед на място и следи от насилие не били открити. Трупът бил закаран в кюстендилската болница за аутопсия. Предположенията засега са, че Цеци сам си е нахлузил въжето. Преди това собственикът на "Планета" правил два други опита да сложи край на живота си.

Предния ден Цеци не отговарял на телефона си. Родителите му се притеснили и тръгнали да го търсят. Личният му автомобил бил паркиран пред дискотеката и те помислили, че се е затворил вътре. Едва по-късно се разбрало, че вече не е жив. Близките са в шок от случилото се.

В началото на януари миналата година след обилна почерпка с алкохол Цеци се простреля в главата, но оцеля. През май тази година той отново направи опит да се самоубие, като се подпали в заведението. Тогава бе спасен благодарение на включилата се сигнална инсталация. След инцидента полицаите го вкараха за 24 часа в ареста заради буйство в нетрезво състояние, нападнат полицай и унищожени пожарникарски помощни средства. От пожара бяха засегнати деца от школите в съседно читалище. Докато траеше делото за палежа, Цеци прекара шарка.

Цветелин Иванов - Цеци е зет на известния в Кюстендил златар Иван Лудачки, който има ателие и в Благоевград. Синът на златаря - Светослав, се самоуби миналата година. През пролетта той бе открит мъртъв в личния му автомобил "Мерцедес" близо до хижа "Тинтява" на Витоша със смъртоносна рана в гърдите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе