Извънредни новини

Сектор "Б" нападна рефера за дербито

Сектор

"Левски" успя да уреди Милиев за "Лудогорец"

Мощна атака към Ивайло Стоянов предприе агитката на "Левски". Реферът от Петрич бе назначен за главен съдия на дербито с "Лудогорец". За Сватбата това ще бъде трети пореден мач между двата тима, които в неделя от ще се изправят в директен сблъсък за първото място в "А" група. Засега победите са поравно при Стоянов.

"Сините" удариха "орлите" в реванша за купата през пролетта с 1:0, а после шампионите си върнаха 2:0 в началото на това първенство. Пловдивското дерби бе поверено на Станислав Тодоров. "Сватбата да не идва отново с брадвата. Не крием притеснението си. Съветваме Сватбата и неговите асистенти да свирят справедливо и по правилата на стадион "Георги Аспарухов", защото е възможно отново да му приседне вечерята", гласи обръщението на Националния клуб на привържениците на "сините". Феновете извиха опашка вчера на "Герена". Те се строиха, за да вземат автографи и да си поговорят с трима от любимците си - Боян Йоргачевич, Роман Прохазка и Владимир Гаджев. Преди това доста от запалянковците минаха и през касата, за да си вземат билети за мача в неделя, макар и за сектор "Г".

В същото време свърши сагата около Йордан Милиев. Защитникът подписа до края на есента със "сините" и ще бъде на линия за "Лудогорец". Объркване в Македонската федерация е било причина за забавяне на жълтата му карта и останалите документи около раздялата с "Шкендия".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе