Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Определиха съдиите за предстоящия кръг на Североизточната "В" футболна група

Определиха съдиите за предстоящия кръг на Североизточната

Съдийската комисия при Зонален съвет на БФС във Варна обяви съдийските назначения за предстоящия 21-ви кръг на Североизточната „В“ група. Програмата предвижда в събота 16 април от 16,00 часа да се изиграят две срещи „Бенковски“(Бяла) – „Шумен 1929“ и „Ботев“(Нови пазар) – „Калиакра“(Каварна), докато останалите четири срещи са в неделя 17 април също от 16,00 часа.

Комбинирана съдийска бригада ще ръководи срещата на „Шумен 1929“ при гостуването му на „Бенковски“(Бяла). Главен съдия е определен Владимир Ташков (Русе) с асистент рефери Мариян Хараланов и Пламен Петров (Търговище), 4-ти рефер Владимир Стефанов (Разград), делегат на мача Валентин Събев (Силистра).

Двубоят „Ботев“(Нови пазар) – „Калиакра“(Каварна) е поверен на съдийска бригада от Силистра начело с Димитър Гебешев с помощници: Цветомир Цветков и Иван Димитров, 4-ти рефер е Илия Караколев (Варна), делегат на мача Петър П. Петров (Варна). Съдийска бригада от Шумен ще ръководи срещата от кръга в неделя между отборите на „Септември 98“(Тервел) – „Химик“(Девня). Главен съдия е определен Веселин Гацев с помощници: Христо Деянов и Никола Тодоров, 4-ти рефер е Борис Попов (Русе), делегат на мача Светлозар Маринов (Русе).

„Черноморец“(Балчик) – „Суворово“ ще се ръководи от съдийска бригада от Добрич начело с Деян Боев ще му помагат Светлин Станчев и Росен Минев, 4-ти рефер е Красимир Кръстев (Шумен), делегат на мача е Милен Христов (Шумен).

Срещата „Интер“(Плачидол) – „Марисан“(Русе) е поверена на съдии от Варна начело с Милен Стефанов и асистенти: Милен Станев и Христо Христов, 4-ти рефер Калоян Кирилов, делегат на мача Васил Симеонов.

„Кубрат 2007“ – „Светкавица“(Търговище) ще се ръководи също от съдийска бригада от Варна начело с Михаил Парушев с асистенти: Александър Атанасов и Живко Петров, 4-ти рефер Мартин Щерев, делегат Ивалин Веселинов. 

Съдии от Шумен са назначени да ръководят срещи от зоналните първенства за юноши старша, младша възраст и деца администрирани от ЗС на БФС-Варна.

На 20.04.16 г. (сряда) от 16,00 часа юноши старша възраст „Ботев“(Нови пазар) – „Дунав 2010“(Русе) ще се ръководи от Венцислав Великов с помощници: Йордан Йорданов и Богдан Веселинов, делегат на мача Румен Вичков.

На 17.04.16 г. от 10,00 часа юноши младша възраст и деца първа група „Шумен 1929“- „Добруджа 1919“(Добрич) е поверена на Йордан Минчев с асистент съдии: Ясен Яворов и Богдан Веселинов, делегат на мача Ангел Ганчев.

Също на 17.04.16 г. (неделя) от 10,00 часа „Ботев“(Нови пазар) – „Спартак 1918“(Варна) ще се ръководи от Ивайло Николов с помощници: Мартин Димитров и Йордан Йорданов, делегат Христо Христов.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе