Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Ретропарад ще зарадва почитателите на автомобилите

Ретропарад ще зарадва почитателите на автомобилите

Автомобилни уникати на България  ще гостуват в Бургас през  уикенда.  120  коли и  мотоциклети от различни поколения  ще се представят  в  традиционния  парад,  информира председателят  на бургаския  автомото  клуб “Ретро” Димо Джамбазов:

„Ще има два автобуса и един камион за първа година, състезателни автомобили – ралиавтомобили от миналото, пет автомобила от Сърбия, Хърватия, Словения, както и участник от Чехия за първа година. Колега от Варна – Николай Колев дебютира с много интересен кабриолет Мерцедес 190 SLот петдесетте години. Интересен е защото вече има много малко останали такива. Търгава се на пазарите над 200 хиляди евро и цената им расте.

От Хасково ще дойде много сериозен колекционер, притежава много автомобили, собственик е на първия шоу-рум за ретроавтомобили в България.той ще представи един Шевролет Корвет втора серия.

От Силистра чакаме една много интересна Волга хот-роуд, тя е над 300 конски сили, механиката е от Мерцедес.

Кметът на Българово идва с мотоциклет с кош от седемдесетте години, „Бургасбус“ ще се представи с два автобуса.

Общата стойност на колите от изложението е няколко десетки милиона поне…“

Началото  на деветото ретро изложение  ще  бъде  утре  в 10 часа до Морското казино.  Любителите ще имат  възможността  щателно да разглеждат,  да се снимат и да се любуват на аристократичните  и екстравагантни  автомобили.  След  награждаването в 14.00 часа колоната ще направи почетна  обиколка в Морската градина.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе