Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Безплатни регистрации в библиотеките по повод Деня на будителите

Безплатни регистрации в библиотеките по повод Деня на будителите

По повод Деня на народните будители, Регионална библиотека „Любен Каравелов“ - Русе обявява 30 октомври за Ден за безплатна читателска регистрация. Срокът на издадените през този ден читателски карти ще бъде 12 месеца.

В Регионална библиотека "Партений Павлович" в Силистра  30 октомври е Ден на отворените врати, ще се извършва безплатна регистрация на читатели.

По повод Деня на народните будители в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” – Шумен се организира благотворителен базар на стари книги от фонда на библиотеката. Всички томове ще бъдат на символичната цена от два лева. Събраните средства ще се използват за закупуване на нова литература. Базарът ще се открие днес във входното фоайе на библиотеката. За любителите на четенето библиотеката обявява днес ден за безплатна регистрация. Желаещите трябва да представят лична или ученическа карта, актуална снимка в паспортен формат. От предложението могат да се възползват и настоящите читатели, чиято регистрация изтича до 1 ноември. Днес е обявен и ден без глоби. Читателите, които са пропуснали да върнат навреме заетите книги, могат да се възползват от тази възможност без да бъдат санкционирани.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе